Хилари Суонк намери идеалния начин да разкрие имената на своите близнаци,

...
Хилари Суонк намери идеалния начин да разкрие имената на своите близнаци,
Коментари Харесай

На 48 тя роди близнаци и най-накрая разкри имената им

Хилари Суонк намери идеалния метод да разкрие имената на своите близнаци, като го направи точно на Свети Валентин, написа " Пийпъл ".

Снощи двукратната носителка на " Оскар “ показа фотография на щерка си Ая и сина си Ом. На фрагмента двете 9-месечни бебета са седнали на плажа с лице към морето, а имената им са изписани на пясъка. Ая е облечена в розова дрешка, а Ом носи синя.

" Предстои ми натоварена седмица с токшоута, в които ще промотирам новия си филм и занимателно партньорство, само че открих кой е най-хубавият ден, с цел да споделя първо с всички вас имената на двете ми дребни любови “, написа 49-годишната Суонк към фотографията в обществената мрежа, която показа точно на Свети Валентин.

" Благодаря, че ви има! Честит Свети Валентин! “, не крие актрисата вълнението си.

Суонк и нейният брачен партньор - Филип Шнайдер, посрещнаха появяването на бял свят на Ая и Ом през април 2023 година При оповестяването на радостната вест звездата не показа имената им.

Припомняме, че откакто Хилари Суонк обяви, че е родила близнаци, актрисата сподели, че бременността " не е била лесна “, само че си е заслужавала.

Носителката на две награди " Оскар “ роди първите си две деца от брачна половинка си Филип Шнайдер по време на великденските празници. 48-годишната актриса показа в Инстаграм своя фотография на балкон, облечена в халат за баня, държаща двете бебета и гледаща към воден басейн.

" Не беше елементарно. Но момчето (и момичето!) си заслужават. Честит Великден! Публикувам от същинския парадайс! “, написа тя към поста.

Суонк, която се омъжи за бизнесмена Шнайдер през 2018 година след по-малко от двегодишна връзка, разгласи през октомври предходната година, че чака близнаци.

Тя е носителка на две награди " Оскар “ за актриса в основна роля - за кино лентата " Момчетата не плачат “ от 1999 година, разказващ за транссексуален младеж, и за кино лентата " Момиче за милиони “ от 2004 година, описващ пътя на аматьорка в бокса, която желае да стане експерт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР